brytanska-rozvidka-prosuvannia-rosiiskykh-viisk-na-zakhid-vid-avdiivky-pryskorylosia

Британська розвідка: просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося

 • 18599 переглядiв

російські війська прискорили просування на захід від Авдіївки в Донецькій області, вони створили вузький прохід вглиб української території, щоб увійти в містечко Очеретине.

Просування російських військ на захід від Авдіївки Донецької області прискорилося протягом останнього тижня. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що сухопутні війська окупаційної армії рф створили вузький прохід вглиб української території, щоб увійти в містечко Очеретине, розташоване приблизно за 15 кілометрів на північ від Авдіївки.

Відтоді, як у середині лютого 2024 року російські війська взяли під контроль Авдіївку, цей район залишається одним з основних напрямків російських операцій, додали у розвідці.

Незважаючи на постійні високі втрати, існує висока ймовірність того, що зс рф здатні безперервно обстрілювати українські позиції в цьому районі й взяли під контроль кілька невеликих населених пунктів,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Як раніше повідомляла британська розвідка, російська армія повільно, але поступово просувається вперед у захопленні населених пунктів на Донецькому напрямку, зокрема, захоплення Новомихайлівки зайняло 73 дні, незважаючи на її обмежену стратегічну важливість.