budanov-pro-zaklyk-papy-rymskoho-do-obminu-vsikh-na-vsikh-zalyshylosia-perekonaty-rf

Буданов про заклик Папи Римського до обміну "всіх на всіх": залишилося переконати рф

 • 95040 переглядiв

Українська розвідка підтримує заклик Папи Римського про проведення обміну полоненими за формулою "всіх на всіх". Проте, Україна не бачить зацікавленості російської сторони в такій дії.

Українська розвідка підтримує заклик Папи Римського про проведення обміну полоненими за формулою "всіх на всіх". Проте, залишилася одна справа - переконати росію. Про це повідомив начальник ГУР Кирило Буданов в інтерв'ю ARD, та додав, що центральним посередником в обміні військовополоненими вже є не Туреччина, а ОАЕ, передає УНН.

Деталі

Буданов підтримав великодню ініціативу Папи Римського Франциска щодо обміну всіх російських полонених на всіх українських.

Я це повністю підтримую. Давайте це зробимо. Залишилася одна маленька справа: переконати росію,

- сказав Буданов.

На цей час Буданов не бачить зацікавленості російської сторони в такій дії.

Буданов також повідомив, що центральним посередником в обміні військовополоненими вже є не Туреччина, а Об'єднані Арабські Емірати.

Доповнення

Папа Римський у своєму Великодньому посланні закликав росію та Україну провести обмін полоненими за формулою "всіх на всіх".

Координаційний штаб з питань поводження з військово заявляв, що українські офіційні особи неодноразово заявляли про готовність до проведення обміну полоненими за принципом "всіх на всіх", але країна-агресорка не бажає повертати своїх людей.