budanov-rozpoviv-yak-mozhna-vyrishyty-problemu-z-telegram

Буданов розповів, як можна вирішити проблему з Telegram

 • 14449 переглядiв

Кирило Буданов, керівник Головного управління розвідки міністерства оборони України, пропонує законодавчо зобов'язати всі Telegram-канали реєструватися, щоб визначити, хто стоїть за кожним медіа-ресурсом, оскільки Telegram набув статусу засобу масової інформації.

Всі Telegram – канали необхідно законодавчо змусити зареєструватися, заявив очільник ГУР МО України Кирило Буданов в інтервʼю ВВС, передає УНН. 

Деталі

Буданов наголосив, що Telegram є величезною проблемою для України.

На питання, що ж із цим робити він відповів:

"Або, як то кажуть, впорядкувати це все – навести в цьому лад, хоча б законодавчо змусити всіх зареєструватися, щоб було зрозуміло, хто за яким медіа ресурсом, а Telegram вже точно статус медіа набув".

За його словами, нема питання впливу чи тиску – питання ж не в цьому. "Якщо ти хочеш доводити свою позицію - а вона може комусь не подобатись і це нормально в демократичному суспільстві - неси відповідальність. Чого ти боїшся сказати, хто ти?", - сказав Буданов.

Втім, він зізнався, що іноді сам дивиться що пишуть в Telegram.

"Я інколи продивляюсь. У мене є на одному апараті Telegram, скажімо так, на робочому. І я продивляюсь його, коли відбуваються ті чи інші події, щоб дивитися, здебільшого, як російський соціум сприймає ті чи інші події. Це єдине, чим я користуюсь з Telegram", - розповів голова української розвідки.

Також Буданов наголосив, що українським розвідникам заборонено мати Telegram або інші соцмережі.

"Як керівник – у мене просто доступ до всіх світових медіа і ресурсів є. Тому я продивляюсь, щоб дивитись на результати тих чи інших наших операцій. Або резонансних подій, які, на наш погляд, мають чи будуть мати якийсь вплив", - зазначив керівник ГУР.

19.04.24, 21:47 • [views_0]