bunt-eks-biytsiv-tornado-u-sizo-schodo-dvokh-tyuremnikiv-vidkrili-spravu

Бунт екс-бійців "Торнадо" у СІЗО: щодо двох тюремників відкрили справу

 • 12937 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Правоохоронні органи розпочали кримінальне провадження стосовно двох співробітників Київського слідчого ізолятору щодо інциденту, який стався напередодні у СІЗО за участю екс-бійців спецпідрозділу "Торнадо". Про це УНН повідомив прес-секретар заступника міністра юстиції Юрій Маслак.

"Щодо двох працівників триває службове розслідування щодо їх допомоги "торнадівцям". Матеріали зареєстровані правоохоронними органами в ЄРДР. Їх буде звільнено, подальшу їх долю вирішуватиме суд", - повідомив він.

Маслак додав, що саме ці співробітники СІЗО завели екс-бійців "Торнадо" в одну камеру і надали їм заборонені предмети.

Раніше Маслак повідомив, що Міністерство юстиції України проводить службове розслідування щодо працівників Лук’янівського СІЗО, які допустили зустріч усіх екс-бійців “Торнадо” в одній камері, та щодо виявлення заборонених речей у них.

Нагадаємо, у Київському слідчому ізоляторі 9 серпня стався бунт ув’язнених колишніх бійців спецпідрозділу “Торнадо” після того, як до них прийшли з обшуками.

Пізніше стало відомо, що трьох колишніх бійців спецпідрозділу “Торнадо” вивезли із Лук’янівського СІЗО до різних пенітенціарних установ у Київській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП