cherez-avariyu-na-zaliznitsi-u-kharkivskiy-oblasti-postrazhdali-chetvero-lyudey

Через аварію на залізниці у Харківській області постраждали четверо людей

 • 10835 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Внаслідок зіткнення приміського потягу із товарними вагонами у місті Красноград Харківської області постраждали три пасажири та один працівник залізниці. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передає УНН.

"Двоє 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу із забоями тулуба і саднами, а також 42-річний працівник залізниці із переломом кінцівки звернулися за медичною допомогою до місцевої лікарні. Стан здоров’я потерпілих задовільний, після надання медичної допомоги вони були відпущені", - йдеться в повідомленні.

Наразі рух транспорту на даній ділянці залізничного перегону перекритий. Проводяться роботи щодо ліквідації наслідків вказаної аварії.

Начальник Красноградського відділу поліції Олексій Стрілець проінформував про те, що інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 12 вересня близько 1:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні "Зачепилівка-Красноград", біля села Степове, сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням "Дніпро-Красноград" із вантажними вагонами. Внаслідок події чотири вагони з дев’яти зійшли з колії та перекинулися. На момент зіткнення у потязі "Дніпро-Красноград" перебували 19 осіб, з яких 14 пасажирів та 5 членів поїзної бригади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП