cherez-kilka-dniv-abo-tyzhniv-pislia-skhvalennia-dopomohy-konhresmen-povidomyv-koly-ukraina-otrymaie-novu-zbroiu-vid-ssha

Через кілька днів або тижнів після схвалення допомоги: конгресмен повідомив, коли Україна отримає нову зброю від США

 • 57279 переглядiв

Перший пакет американської оборонної допомоги Україні після ухвалення закону про допомогу буде надано дуже швидко: частина зброї прибуде за кілька днів, а частина - за кілька тижнів, заявив конгресмен США Білл Кітінг.

Швидше, ніж хтось думає, що це можливо. Так член комітету з питань закордонних справ Палати представників США демократ Білл Кітінг відповів на запитання, коли будуть перші поставки в Україну після ухвалення допомоги, передає УНН із посиланням на Радіо Свобода.

"Деяка зброя може бути за кілька днів. Деяка – за кілька тижнів. Ми не знаємо розкладу. І навіть якби знали, ми б нікому не сказали, тому що це могло вплинути на, знаєте, стратегію війни. Але справа в тому, що люди повинні бути впевнені, що не залишилося жодної перепони з точки зору її швидкого отримання", – додав Білл Кітінг.

Перший пакет оборонної допомоги США після ухвалення закону буде швидким та потужним - Зеленський після розмови з Байденом22.04.24, 20:57 • [views_0]

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський поговорив із президентом США Джо Байденом. Йшлося про російський повітряний терор тисячами ракет, удар по харківській телевежі, пакет допомоги США та підписання двосторонньої безпекової угоди.