cherez-negodu-na-odeschini-zaboronili-rukh-pasazhirskogo-avtotransportu

Через негоду на Одещині заборонили рух пасажирського автотранспорту

 • 12266 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 18 січня. УНН. З 10:30 18 грудня в Одеській області заборонено рух пасажирського автотранспорту дорогами загального користування. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі Одеської ОДА.

“З дев’ятої години ранку було обмежено рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування. А саме: на 7 дорогах міжнародного значення, на 1 дорозі національного значення, на 6 дорогах регіонального значення. Рішення прийнято через погіршення погодних умов в Одеській області, за яких створюється загроза безпеці дорожнього руху. Пункт обігріву організовано на 197 км траси М13 Кропивницький — Платонове. На 10 годину 18 січня звернень до пункту не було”, — йдеться у повідомленні.

Крім того, Департамент транспортно-комунікаційної інфраструктури Одеської обласної державної адміністрації повідомляє, що відправлення пасажирського автотранспорту, що має рухатися внутрішньообласними, міжобласними та міжнародними маршрутами, тимчасово закрито.

Залізничний вокзал та аеропорт працюють у штатному режимі.

Також стало відомо про тимчасову заборону на виїзд транспорту з міста Подільськ.

Для розчищення доріг залучено 64 одиниці техніки та 121 людина. В Одесі працюють 20 одиниць техніки та 150 людей.

Як повідомляв УНН, у Вінницькій і Черкаській областях на дорогах утворилися великі затори.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП