cherez-negodu-na-poltavschini-nadali-dopomogu-blizko-dvom-tisyacham-gromadyan-ta-vityagli-iz-zametiv-ponad-tisyachu-odinits-tekhniki

Через негоду на Полтавщині врятували близько 2 тис. громадян

 • 7819 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Через негоду на Полтавщині у продовж двох діб витягли із заметів понад тисячу одиниць техніки та надали допомогу близько двом тисячам громадян. Про це написав на своїй сторінці у Facebook начальник ГУНП в Полтавській області Андрій Замахін, передає УНН

"За ніч, що минула, ми, разом із рятувальниками та нацгвардійцями вивільнили із заметів понад 300 автомобілів та евакуювали до пунктів обігріву понад 500 людей. Зокрема, близько 23:00 на кордоні із Кіровоградською областю рятувальники та поліцейські Полтавщини вивільнили із замету та доставили до пункту обігріву в Кременчук автобус із 15-ма пасажирами Молдови. Також в області вивільнено із заметів ще 12 автобусів із пасажирами. Загалом, від початку заметілі, упродовж двох діб спільними зусиллями ми витягли із заметів понад тисячу одиниць техніки та надали допомогу близько двом тисячам громадян", - написав Замахін.

Очільник поліції на Полтавщині також додав, що на ранок, 27 грудня, дороги Полтавщини практично всі розчищені. Рух всередині області відновлено. Однак місцями є певні труднощі. В основному це на ділянках доріг із затяжними спусками та підйомами. Переважно такі підйоми та спуски на трасі Київ-Харків, поблизу Красногорівки, Мар'янівки, Ялосовецького.

Повністю відновлений рух із сумського напрямку. Поки що обмежений рух на в'їзд в область вантажного транспорту зі сторони Київської, Харківської та Кіровоградської областей. На кордоні з цими областями є незначні скупчення вантажівок.

Нагадаємо, Транзитному транспорту досі заборонено в'їзд до Полтавської області, обмеження в русі транспорту в Кіровоградській, Черкаській, Дніпропетровській областях - знято, як і на ділянках автодоріг М-03, Н-08 та М-04.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП