cherez-pozhezhu-v-uzhgorodi-evakuyuvali-30-meshkantsiv-bagatopoverkhivki

Через пожежу в Ужгороді евакуювали 30 мешканців багатоповерхівки

 • 10992 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 9 січня. УНН. Сьогодні зранку, 9 січня, в Ужгороді через пожежу у квартирі було евакуйовано 30 мешканців багатоповерхівки на вулиці 8-го Березня. Про це УНН повідомили у прес-службі УДСНС у Закарпатській області.

Об’єктом займання стала квартира, що розташована на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

"Прибувши до місця, рятувальники розділилися на групи. Одні почали ліквідовувати пожежу, інші ж через сильне задимлення здійснювали поквартирний обхід та евакуацію мешканців під’їзду. Усього було евакуйовано 30 осіб", - сказано у повідомленні.

У квартирі рятувальники виявили у квартирі 63-річного власника та його знайому. На той момент чоловік вже втратив свідомість. Його госпіталізували до лікувального закладу з ознаками отруєння чадним газом, жінка ж від госпіталізації відмовилася.

Причина займання та завдана матеріальна шкода встановлюються. Вогнем знищено облицювання стін та віконну раму. Також пошкоджено речі домашнього вжитку.

Для ліквідації пожежі було задіяли вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Усього працювало 9 рятувальників та дві одиниці техніки.

Як повідомляв УНН, мешканців багатоповерхівки в Ужгороді евакуювали через загорання сміття.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП