cherez-vorozhiy-obstril-na-luganschini-poshkodzheno-zhitloviy-budinok

Через ворожий обстріл на Луганщині пошкоджено житловий будинок

 • 7352 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Внаслідок ворожого мінометного обстрілу було пошкоджено житловий будинок у селі Кряківка Луганської області. Про це повідомила прес-служба Луганської облдержадміністрації, передає УНН.

"Вчора ввечері внаслідок обстрілу противника з 120-мм мінометів було пошкоджено житловий будинок у Кряківці Новоайдарського району", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що упродовж минулої доби незаконні збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню вздовж лінії розмежування.

"Зокрема, у напрямку Кримського Новоайдарського району відкривався вогонь з 122-мм гармат, 120-мм і 82-мм мінометів, БМП, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. По укріпленнях наших захисників поблизу Новотошківського та Троїцького Попаснянського району застосовувались 82-мм міномети, протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети", - уточнили у прес-службі.

Нагадаємо, бойовики обстріляли село Врубівка Луганської області. Шість снарядів калібру 152 мм влучили в приватні подвір'я.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП