cherven-u-kiyevi-viyavivsya-mayzhe-na-dva-gradusi-teplishim-za-normu

Червень у Києві виявився майже на два градуси теплішим за норму

 • 9650 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Середньомісячна температура повітря червня у Києві становила +20 градусів, що на 1,8 градуса вище за кліматичну норму. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія, передає УНН.

“За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії, середньомісячна температура повітря червня у Києві склала +20 градусів, що на 1,8 градуса вище за кліматичну норму”, — сказано у повідомленні.

Найхолодніше у столиці було 4 червня, коли мінімальна температура опустилась до +6,9 градуса, а найтепліше було 29 червня, коли максимальна температура у затінку досягла +33,2 градуса.

Опадів у столиці випало лише 27 мм, що склало 37% кліматичної норми.

За перше півріччі температура повітря у Києві перевищила кліматичну норму на 1,9 градуса, однак опадів випало 172 мм, що становить лише 56% від піврічної норми.

“Така погода дуже несприятлива для сільського господарства і завдала додаткових клопотів аграріям Київщини”, — повідомили в обсерваторії.

Як повідомляв УНН, середня температура у травні в столиці становила +15,3 градуса, що на 0,1 градуса вище за кліматичну норму.

Українські Національні Новини

Київ