chesnokov-obhovoryv-z-holovoiu-yevropeiskoho-molodizhnoho-fondu-pidtrymku-ukrainskoi-molodi

Чесноков обговорив з головою Європейського молодіжного фонду підтримку української молоді

 • 63854 переглядiв

Андрій Чесноков, заступник міністра молоді та спорту України, обговорив з Горданою Беріан, президентом Європейського молодіжного фонду, продовження підтримки української молоді шляхом фінансування проектів, спрямованих на надання їй допомоги під час війни рф проти України та стимулювання її повернення для відновлення країни.

Заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков обговорив з Головою Європейського молодіжного фонду Горданою Берйан підтримку української молоді. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, передає УНН.

Деталі

Заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков зустрівся з Головою Європейського молодіжного фонду Горданою Берйан.

Під час даної зустрічі було порушено питання продовження фінансування постійно діючого конкурсу від Європейського молодіжного фонду для пілотних проєктів спрямованих на підтримку української молоді в умовах війни рф проти України у всіх державах-членах Ради Європи.

Також Чесноков запропонував включити до тематики проєктів стимулювання повернення молоді до України для участі у відновленні та відбудові країни. Гордана Берйан підтвердила, що конкурс проєктів підтримки української молоді буде продовжено. Крім того, Європейський молодіжний фонд планує провести серію заходів для аплікантів, які не отримали фінансову підтримку, з метою посилення їхньої проєктної спроможності та підтримки успішної участі у наступних етапах конкурсу.

Додамо

Під час зустрічі було узгоджено проведення семінару Європейського молодіжного фонду у Львові з 2 по 6 вересня 2024 року, спрямованого на підвищення спроможності українських громадських організацій у поданні грантових заявок до фонду.

До липня союзники можуть погодити створення фонду для підтримки України - Столтенберг06.04.24, 19:09 • [views_0]

Юлія Котвицька

Суспільство