chikago-bulls-obminyali-olimpiyskogo-chempiona-dzh-batlera-v-minnesotu

"Чикаго Буллс" обміняли олімпійського чемпіона Дж.Батлера в "Міннесоту"

 • 11172 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Лідер команди Східної конференції НБА "Чикаго Буллс" Джиммі Батлер продовжить кар'єру у БК "Міннесота Тімбервулвс", повідомляє УНН з посиланням на сайт "Міннесоти".

Гучний трансфер був оформлений на драфті-2017 – "Чикаго" обміняли легкого форварда Дж.Батлера на захисників Зака Лавіна і Кріса Данна, а також сьомий пік драфта, під яким вибрали фінського "бігмена" університету "Арізони" Лаурі Маркканена. Крім Дж.Батлера, до "Міннесоти" відправився 16-й пік, який "вовки" вже витратили на центрового "Крейтона" Джастіна Петтона.

Зазначимо, що 27-річний Дж.Батлер в регулярному чемпіонаті 2016/17 набирав в середньому за гру 23,9 очка, робив 6,2 підбору, 5,5 передач і 1,9 перехоплення.

Натомість З.Лавін - дворазовий переможець конкурсів слем-данків НБА. На його рахунку 18,9 очка, 3,4 підбирання та 3 передачі в середньому за матч.

Варто зауважити, що в "Міннесоті" Дж.Батлер буде працювати з головним тренером Томом Тібодо, з яким співпрацював у "Чикаго".

Додамо, що Дж.Батлер у складі збірної США вигравав золоті медалі Олімпійських ігор в Ріо-2016, також потрапляв на Матчі усіх зірок НБА (2015, 2016) та визнавався найбільш прогресуючим баскетболістом НБА-2015.

Як повідомляв УНН, БК "Атланта" обміняла олімпійського чемпіона Д.Ховарда в "Шарлотт".

Українські Національні Новини

Спорт