chiselnist-skladu-derzhspetszvyazku-proponuyut-zbilshiti-u-razi-mobilizatsiyi

Чисельність складу Держспецзв'язку пропонують збільшити у разі мобілізації

 • 10135 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. У парламенті зареєстровано проект закону № 8346 про внесення зміни до статті 5 Закону України "Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України", яким пропонується збільшити загальну чисельність Держспецзв'язку в окремих випадках. Про це повідомляється на сайті ВР, передає УНН.

"В особливий період загальна чисельність Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України збільшується на кількість особового складу, призваного на військову службу на виконання указів Президента України про мобілізацію, затверджених законами України", - йдеться в законопроекті.

Як повідомляється у пояснювальній записці, метою проекту закону є законодавче врегулювання питання загальної чисельності Держспецзв’язку з урахуванням мобілізаційного розгортання територіальних органів Адміністрації Держспецзв’язку і територіальних підрозділів Держспецзв’язку при формуванні необхідної організаційної структури підрозділів за штатами воєнного часу та їх поповненні людськими мобілізаційними ресурсами.

Нагадаємо, Держспецзв'язку роз'яснило новий закон про кібербезпеку.

Українські Національні Новини

Політика