chiygoza-po-teritoriyi-rf-suprovodzhuvali-ti-zh-lyudi-yaki-yogo-zatrimuvali-tri-roki-tomu

Чийгоза по території РФ супроводжували ті ж люди, які його затримували три роки тому

 • 7646 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Заступник глави меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз впізнав у людях в балаклавах, які супроводжували його на території РФ тих, хто його затримував три роки тому. Про це А.Чійгоз заявив під час прес-конференції в аеропорту "Бориспіль", передає кореспондент УНН.

"Коли по паперу мене повинні відпустити додому, а мене вивозять без розпізнавальних знаків люди в балаклавах, в очах яких через майже три роки я впізнав тих фашистів, які мене забирали і вивозять невідомо куди. До останнього ми не знали", - сказав А. Чийгоз.

При цьому він назвав процес свого звільнення спецоперацією.

"Коли ми опинилися на території Туреччини, вже в повітрі я зрозумів, чому вони зляться, бо бажання є, але їм не дадуть можливості нас розірвати і це звільнення - це символізм", - сказав А.Чійгоз.

За його словами народ відчув, що за його спиною стоять ті, хто не дасть його розірвати.

Нагадаємо, два звільнених заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз прибули до України в аеропорт Бориспіль.

Як повідомляв УНН, 25 жовтня А.Чийгоза та І.Умерова в РФ звільнили і передали Туреччині. При цьому голова Меджлісу Рефат Чубаров заявив, що Росія звільнила Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова з забороною проживати в Криму.

Українські Національні Новини

Політика