cholovik-napidpitku-vlashtuvav-strilyaninu-posered-vulitsi-u-lutsku

Чоловік напідпитку влаштував стрілянину посеред вулиці у Луцьку

 • 11215 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Нетверезий чоловік із мисливської рушниці влаштував стрілянину на одній із вулиць Луцька. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, передає УНН.

"Сьогодні вночі співробітники КОРДу затримали 53-річного лучанина, який на вулиці міста стріляв із мисливської рушниці. У дію ввели поліцейську операцію під умовною назвою "Грім". Потерпілих немає", - йдеться у поідомленні.

Як зазначається, 22 січня близько 2 години ночі в чергову частину Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ланова в обласному центрі Волині невідомий у стані алкогольного сп’яніння стріляє із мисливської рушниці.

На місце події прибули керівництво поліції в області, слідчо-оперативні групи, співробітники КОРДу, вибухотехнічного відділу, патрульні поліцейські. У результаті проведення спеціальної операції співробітники КОРДу затримали правопорушника. Ним виявився 53-річний лучанин. Мисливську рушницю "ТОЗ-63" вилучили. Потерпілих немає. Вогнепальну зброю поліцейські не застосовували.

Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 22 січня після 9-ї години ранку у Бердянську Запорізької області троє працівників карного розшуку отримали важкі поранення. Під час оперативних заходів щодо затримання злочинця підозрюваний застосував проти поліцейських гранату.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП