cholovik-vistriliv-z-pistoleta-v-khloptsya-na-zakarpatti

Чоловік вистрілив з пістолета в хлопця на Закарпатті

 • 9186 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Вчора, 6-го червня, 35-річний чоловік в Ужгороді поранив з травматичного пістолета хлопця, який разом з товаришами порушував громадський порядок та влаштував бійку у відповідь на зауваження щодо своєї поведінки. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановлюють обставини конфлікту між п’ятьма ужгородцями, в результаті якого чоловік вистрілив з травматичного пістолета в свого опонента.

"Вчора, 6-го червня, в поліцію надійшло повідомлення про постріл на вулиці Капушанській в Ужгороді. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в молодого чоловіка з травматичної зброї вистрілив 35-річний ужгородець", - йдеться у повідомленні.

Чоловік розповів, що за 10 метрів від його балкону зібралися четверо молодих людей, які висловлювалися грубо та голосно і порушували громадський порядок. Ужгородець вийшов, щоб зробити зауваження за неналежну поведінку, проте у відповідь його почали бити. Чоловік взяв пневматичну зброю, на яку мав дозвіл, та вистелив одному з опонентів у ногу.

У власника пістолета попередньо діагностовано легкі тілесні ушкодження, в підстреленого – травму колінної чашечки лівої ноги. Поліція вивчає всі обставини цього конфлікту та встановлює правову кваліфікацію порушення.

Як повідомляв УНН 6 червня, погоня зі стріляниною сталась у Харкові.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП