cholovika-yakiy-vbiv-biytsya-ato-na-kiyivschini-vzyali-pid-vartu

Чоловіка, який вбив бійця АТО на Київщині, взяли під варту

 • 11519 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Поліція встановила і затримала чоловіка, який у м. Кагарлик Київської області, ножем завдав удари учаснику АТО, внаслідок чого останній помер. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Київській області, передає УНН.

"Поліцейські встановили та затримали зловмисника, який в ніч на 24 жовтня 2017 року під час бійки біля магазину в м. Кагарлик наніс ножем смертельні удари 33-річному місцевому жителю, а його молодшому брату - проникаюче ножове поранення грудей. Життя останнього вдалося врятувати. Старший чоловік, учасник антитерористичної операції на сході України, на жаль, помер на операційному столі", – йдеться в повідомленні.

Особу підозрюваного встановили. Ним виявився 24-річний безробітний з Полтавської області. Його розшукували упродовж 7 місяців.

"Затримали його днями "на гарячому" правоохоронці з Полтави під час незаконного проникнення до місцевої квартири. Молодика на період розслідування передали поліцейським із Київщини. Вчора йому суд обрав міру запобіжного заходу - 60 діб тримання під вартою", – розповіли в поліції.

Наразі триває розслідування у рамках відкритих кримінальних проваджень за ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вбивцю військовослужбовця на Донеччині засудили до 13 років за ґратами. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП