chotirokh-iz-pyati-zagiblikh-politseyskikh-rozstrilyali-u-mashini-derzhsluzhbi-okhoroni-politsiya

Чотирьох із п'яти загиблих поліцейських розстріляли у машині Держслужби охорони – поліція

 • 12040 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. З п’яти загиблих поліцейських у Княжичах, чотирьох було розстріляно в маркованій машині Державної служби охорони. Про це в ефірі "112 каналу" повідомив речник Нацполіції Київської області Микола Жукович, передає УНН.

"У цій машині перебували співробітники поліції, вона була розстріляна. Поліції охорони", - повідомив М.Жукович.

Таким чином в машині, були смертельно поранені двоє співробітників Держохорони і двоє співробітників розвідки.

Він також уточнив, що дві машини ДСО, які прибули на місце, були марковані, а всі поліцейські були одягнені в спецзасоби та бронежилети. Всі вони були в своїй формі - КОРД у своїй, ДСО - у своїй.

"Дві машини ДСО були марковані. Від поліції охорони було задіяно 2 екіпажі - 6 осіб. Скільки було представників поліції Києва не можу сказати", - розповів він.

Крім того, місцеві жителі чули вибух.

"Можливо, була кинута світло шумова граната під автомобіль, щоб ті, хто знаходився в автомобілі, можливо, співробітники КОРДу думали, що це були злочинці, їх знищити", - сказав М.Жукович.

Нагадаємо, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Як повідомляв УНН, поліція передасть прокуратурі дані службового розслідування щодо перестрілки між поліцейськими біля Броварів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП