chs-2018-belgiya-rozgromila-tunis

ЧС-2018: Бельгія розгромила Туніс

 • 11405 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. У столиці Росії відбувся поєдинок другого туру чемпіонату світу з футболу у групі G – Бельгія – Туніс, передає кореспондент УНН.

На 6 хвилині за порушення правил на Азарі, сам постраждалий реалізував пенальті. Через десять хвилин європейці подвоїли перевагу. Вихід два в два влучання у нижній кут воріт завершив Ромелу Лукаку. Однак представник Африки швидко повернув інтригу у гру. На 18 хвилині Бронн головою після штрафного переправив ігровий снаряд під стійку – 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧС-2018: Неймар образив капітана збірної Бразилії у грі з Коста-Рікою

В компенсований час до першого тайму Де Брюйне вишуканим пасом розрізав оборону та вивів бомбардира "Манчестер Юнайтед" на побачення з кіпером – 3:1. У другому таймі повністю інтригу у протистоянні вбили Азар і Бачуай, причому останній ще влучав у поперечину воріт. На 3-й додатковій хвилині гол Хазрі дещо підсолодив поразку Тунісу – 5:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧС-2018: Сербія програла матч Швейцарії на останніх хвилинах

Таким чином, бельгійці майже завоювали собі путівку до 1/8 фіналу – 6 очок. Далі йде Англія – 3, у Панами і Тунісу жодного пункту. Однак Англія та Панама мають гру в запасі.

Українські Національні Новини

Спорт