d-di-kaprio-povernuv-dorogi-podarunki-na-tli-koruptsiynogo-skandalu

Л.Ді Капріо повернув дорогі подарунки на тлі корупційного скандалу

 • 22270 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Відомий американський кіноактор Леонардо Ді Капріо повернув дорогі подарунки на тлі розслідування щодо американськоъ продюсерськоъ фірми Red Granite Pictures і її малайзійських партнерів, яких підозрюють у відмиванні грошей і в корупції. Про це повідомив представник актора напередодні, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

За словами представника 42-річного лауреата премії Оскар, Л.Ді Капріо, в рамках розслідування, ще з липня минулого року співпрацює з міністерством юстиції США.

Як повідомив представник, Л.Ді Капріо, зокрема, повернув владі статуетку Оскара, завойовану Марлоном Брандо, яку він отримав від Red Granite як подяку за участь в роботі над фільмом "Вовк з Уолл-стріт" ("The Wolf of Wall Street").

За даними ЗМІ, актор також отримав від одного з малайзійських бізнесменів роботи Пікассо і Жана-Мішеля Баскія. За словами представника, Л.Ді Капріо тепер має намір продати ці роботи з аукціону, а виручку спрямувати у відкритий ним фонд охорони природи.

Міністерство юстиції США 15 червня подало судовий позов проти Red Granite Pictures і її малайзійських партнерів. Мін'юст домагається конфіскації майна на суму в 540 млн доларів, яке ймовірно має стосунок до скандалу про відмивання грошей, корупцію і розкрадання податкових коштів з Малайзії.

Нагадаємо, Л.Ді Капріо запідозрили у відмиванні грошей.

Українські Національні Новини

Новини Світу