d-tramp-ne-bude-zaymatisya-teleshou-na-posadi-prezidenta

Д.Трамп не буде займатися телешоу на посаді президента

 • 7264 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Дональд Трамп спростував повідомлення в пресі про те, що він, перебуваючи на посаді президента США, збереже за собою посаду виконавчого продюсера популярного реаліті-шоу The Celebrity Apprentice, передає УНН з посиланням на ВВС.

У суботу Д.Трамп зазначив у соцмережі, що він присвятить "нуль часу" новому, 15-му, сезону цієї передачі, вести яку буде актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер.

Однак обраний президент підтвердив, що має в цій програмі "велику частку".

"Я не маю нічого спільного з The Apprentice, крім того факту, що я її придумав разом з Марком Б. і у мене в ній велика частка. Присвячу їй нуль часу", - зазначив Д.Трамп.

Він назвав новину про те, що він нібито буде працювати на програмі під час свого президентства, "фейком".

"Повідомлення CNN про те, що я буду працювати на The Apprentice під час свого президентського терміну, навіть за сумісництвом, сміховинні і неправдиві - фейкова новина", - написав він.
Image copyright Twitter

Д.Трамп офіційно вступить на посаду президента 20 січня, тобто через 18 днів після виходу в ефір першого епізоду нового сезону.

У телешоу The Celebrity Apprentice беруть участь відомі люди, мета яких - зібрати якомога більше коштів на потреби будь-якої благодійної організації.

Українські Національні Новини

Новини Світу