dekilka-inozemnykh-krain-dopomozhut-frantsii-posylyty-bezpeku-pid-chas-olimpiady

Декілька іноземних країн допоможуть Франції посилити безпеку під час Олімпіади

 • 35325 переглядiв

Кілька іноземних країн, включаючи Польщу, надішлють солдатів для посилення безпеки Олімпійських ігор 2024 року в Парижі, забезпечивши їх такими можливостями, як собаки для виявлення вибухових речовин.

Декілька іноземних держав, зокрема Польща, надішлють своїх солдатів для посилення безпеки Олімпійських ігор у Парижі влітку 2024 року, повідомило Agence France-Presse (AFP), передає УНН.

Деталі

Кілька іноземних держав посилять нас у певних критичних сферах, таких як можливості собак, де потреби величезні під час Олімпіади

повідомили у Міністерстві збройних сил Франції.

Міністр оборони Польщі оголосив, що його країна надішле військове підкріплення для гарантування безпеки Олімпіади, тоді як Франція перебуває в стані максимальної готовності перед обличчям загрози атак.

Польські збройні сили приєднаються до міжнародної коаліції, створеної Францією для підтримки підготовки та безпеки літніх Олімпійських ігор 2024 року

заявив Владислав Косіняк-Камиш в ефірі X, не уточнюючи кількість розгорнутих солдатів.

Під час Олімпіади у Парижі буде розгорнуто оперативну групу, у тому числі із службовими собаками. Їх основною метою буде проведення операцій з виявлення вибухівки та боротьби з тероризмом.

За словами речника Генштабу польської армії, "рішення вже прийняті".

Доповнення

Французький уряд вирішив минулої неділі, одразу після нападу на московський концертний зал, де загинули 143 людини, підвищити план Vigipirate до максимального рівня, "надзвичайної атаки", за чотири місяці до Олімпійських ігор у Парижі.

Теракт у москві викликає занепокоєння у Франції щодо безпеки Олімпіади26.03.24, 03:42 • [views_0]

Лілія Подоляк

Новини Світу