departament-vnutrishnoyi-bezpeki-natspolitsiyi-prosit-khersontsiv-dopomogti-viyavlyati-kolaborantiv

Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції просить херсонців допомогти виявляти колаборантів

 • 258749 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України просить херсонців допомогти виявляти колаборантів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Facebook Міністерства внутрішніх справ.

Деталі

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно із іншими підрозділами Нацполіції наразі проводять стабілізаційні заходи на деокупованій території Херсонської області.

"Основне завдання згаданих заходів - виявлення й притягнення до відповідальності посібників ворога. Тому ДВБ НПУ звертається до мешканців звільнених територій: у разі наявної інформації щодо осіб, які сприяли або співпрацювали із окупантами, чи зрадили державі, повідомляти на "гарячу лінію" Департаменту за цілодобовим номером телефону +380 50 352 7277", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Президент України Володимир Зеленський звернувся до російських військових, найманців і колаборантів, яких кинули в Херсоні та інших містах півдня зазначивши, що єдиний шанс на порятунок для них – це здатися в український полон.

Українські Національні Новини

Війна