deputat-c-ribalka-slidom-za-kvartiroyu-zapisav-na-matir-rozkishne-avto

Депутат Рибалка слідом за квартирою записав на матір розкішне авто

 • 18878 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Народний депутат від "РПЛ" Сергій Рибалка, ймовірно, приховує свої статки від громадськості, зокрема, оформлюючи майно на своїх родичів, передає УНН.

Як повідомляв УНН, зовсім нещодавно у подруги радикала Анастасії Байбородіної з'явився новенький Porsche Panamera орієнтовною вартістю понад 5 млн грн.

Елітне авто дівчина зареєструвала напередодні свого дня народження.

Разом з тим, у березні 2016 року громадянка Рибалка Євгенія Едуардівна, ім'я, прізвище і по-батькові якої, повністю співпадає із іменем матері нардепа С.Рибалки, зареєструвала на себе автомобіль Mercedes-Benz GLC 250 D 4 Matic. Дані про це містить витяг з Єдиного державного реєстру МВС.

Дане авто обійшлося Є.Рибалці орієнтовно у 2 млн грн.

Додамо, що згідно сайту numer.org, який містить найповнішу базу даних жителів країни, в Україні проживає лише одна людина на ім'я Рибалка Євгенія Едуардівна. Це дозволяє зробити припущення, що авто зареєструвала таки 62-річна мати "радикала".

Зазначимо, що згідно з декларацією про доходи депутата С.Рибалки, він проживає у новенькій квартирі, що теж записана на його матір (загальною площею більше 118 кв.м).

Дані про Mercedes-Benz GLC 250 D 4 Matic у декларації політика відсутні.

Нагадаємо, що снековий бізнес С.Рибалки сьогодні став предметом кримінального провадження, оскільки СБУ знайшли факти торгівлі його компаній на окупованих територіях.

Додамо, що претензії до підприємницької діяльності родини "радикала" мають і в ГПУ. Так, слідчі розслідують факти ухиленні від сплати податків, ведення фіктивного підприємництва, виведення коштів за кордон тощо.

Українські Національні Новини

Політика