deputat-kiyivoblradi-zvinuvativ-suddyu-yemelyanova-v-pogrozakh-fizichnoyi-rozpravi-zmi

Депутат Київоблради звинуватив суддю Ємельянова в погрозах фізичної розправи – ЗМІ

 • 10941 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Суддя Вищого господарського суду Артур Ємельянов, разом з депутатом від "Радикальної Партії" Дмитром Лінько і очолюваним ним батальйоном "Свята Марія" погрожують родині депутата Київської обласної ради Вячеслава Соболєва. Про це депутат повідомив на своїй сторінці в Фейсбук, пише УНН.

Раніше В.Соболєв неодноразово попереджав про старт широкомасштабної дискредитаційної кампанії проти нього, проте днями, як написав депута, його опоненти перейшли до більш радикальних методів.

"Днями підкинули записку з погрозами і ліхтарик. Натякнули на лазерний приціл. На фото ви можете бачити, як вона виглядала. Я не реагував на бруд і образи на мою адресу, які останнім часом поширюють в соціальних мережах та ЗМІ. Мабуть, розуміючи, що брудні кампанії проти мене не дають результату, замовники перейшли на новий рівень. Миритися з погрозами на адресу сім'ї - не буду. У мене достатньо способів захистити себе і своїх близьких, і законним чином залучити до відповідальності замовників і виконавців ", - зазначив він.

За словами В.Соболєва, головним його опонентом є суддя А.Ємельянов, якому вдалося залучити навіть народних депутатів і добровольчий батальйон "Свята Марія" для здійснення тиску на нього. Разом, як каже В.Соболєв, вони переслідують одну мету – відняти нерухомість в Маріуполі.

"Знаю, що організатором цькування є група рейдерів, в яку входять Руслан Брославський і Павло Малик. Очолює групу - суддя Господарського суду Артур Ємельянов. Ще до початку війни їм вдалося відібрати у мене нерухомість в Донецьку, а зараз вони мають намір рейдерським способом захопити торговий комплекс в Маріуполі. Знаю також, що виконавцями їх кримінальних задумів є представники добровольчого батальйону «Свята Марія», який контролюється народним депутатом України Дмитром Лінько. Заяви до правоохоронних органів написані, докази передані. Дякую всім, хто підтримав і підтримує мене. Слава Україні", - написав В.Соболєв.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко 18 жовтня повідомив, що Генеральна прокуратура України оголосила про підозру суддям Вищого господарського суду України Артуру Ємельянову і Віктору Татькову, яким інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 376, ч. 2 ст. 376-1 КК України. За словами Ю.Луценка, слідство має докази того, що ці особи в 2011- 2014 роках фактично підпорядкували собі систему прийняття судових рішень. Він також зазначив, що досліджується близько 7000 випадків незаконного втручання в автоматизовану систему розподілу справ і заяв, втручання в діяльність суддів з метою винесення ними необхідних зловмисникам неправосудних рішень в господарських судах всіх інстанцій.

Українські Національні Новини

Політика