deputatu-z-rodini-yakogo-viluchili-visnazhenogo-khlopchika-pidpisali-pidozru

Депутату, з родини якого забрали виснаженого хлопчика, підписали підозру

 • 8462 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 7 вересня. УНН. Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко підписав повідомлення про підозру депутату Новоукраїнської районної ради в злісному невиконанні батьківських обов’язків. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передає УНН

Вказана особа підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ст. 166 Кримінального кодексу України, тобто у злісному невиконанні батьківських обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Досудове розслідування встановило, що підозрюваний не піклувався про здоров’я та фізичний розвиток свого трирічного сина, хлопчика обмежили в харчуванні, штучно створили для нього незадовільні побутові умов та не вживали заходи щодо його лікування. Вказане спричинило тяжкі наслідки здоров’ю дитини.

Крім того, в рамках слідства за вчинення аналогічного злочину повідомили про підозру матері потерпілої дитини.

На даний час вирішується питання щодо обрання відносно підозрюваних міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, у Новоукраїнці соцпрацівники вилучили з родини чотирирічного хлопчика, який у своєму віці важив лише 7 кілограмів. Як УНН стало відомо з власних джерел, батьком дитини виявився депутат Новоукраїнської районної ради. Згодом чоловік назвав причину виснаження дитини

Українські Національні Новини

Кримінал та НП