derevyana-tserkva-zgorila-na-zhitomirschini

Дерев'яна церква згоріла на Житомирщині

 • 12344 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. У Романівському районі Житомирської області сьогодні вночі згоріла дерев’яна церква. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Житомирській області, передає УНН.

"21 травня о 1:12 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній будівлі Свято-Успенській Українській православній церкві Московського патріархату, що в селі Годиха Романівського району", - йдеться у повідомленні.

Пожежу помітив місцевий житель, про що повідомив пожежних.

На місці події з’ясувалося, що вогонь вже встиг охопити всю будівлю. Через високу температуру до прибуття оперативно-рятувального підрозділу селяни не могли самостійно вжити заходи по ліквідації загоряння.

Силами рятувальників пожежу локалізовано в 2:10, ліквідовано о 5:20. Внаслідок надзвичайної події вогнем повністю знищено будівлю. Проте рятувальники не допустили подальшого перекидання вогню на хвойний ліс, що розташований поруч. Загиблих та травмованих немає.

Загалом на гасінні пожежі працювало 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Попередня причина займання - коротке замикання в електромережі. Наразі остаточні причини з’ясовують фахівці.

Нагадаємо, у Дніпрі в ніч на 16 травня 2018 року сталася пожежа на території Свято-Троїцького Храму Української православної церкви.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП