derzhavne-byuro-rozsliduvan-rozpochne-robotu-u-listopadi

Державне бюро розслідувань розпочне роботу у листопаді

 • 9415 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба під час засідання Комітету міністрів Ради Європи заявив, що ДБР відкриє перші провадження у листопаді - після обрання слідчих територіальних управлінь та призначення їх на посади. Про це  повідомила  прес-служба Бюро, передає УНН.

“Ми розпочнемо роботу з тими ресурсами, які є: без відповідного приміщення, оперативних підрозділів та керівної ланки. Але з бажанням довести, що Державне бюро розслідувань розпочне роботу як правоохоронний орган. Це відбудеться у листопаді цього року одразу після призначення на посади слідчих територіальних управлінь”, — заявив Директор ДБР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова ДБР заявив про телефонні погрози його дружині

За його словами, серед інших кроків, потрібних для ДБР, – завершення конкурсу на 27 керівних посад, ухвалення змін до законодавства, формування слідчих управлінь та отримання приміщення, яке відповідає вимогам правоохоронного органу.

Нагадаємо, 18-19 вересня голова ДБР Роман Труба знаходиться з робочим візитом у Страсбурзі, де з міжнародними партнерами обговорює початок роботи ДБР.

Раніше голова Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що прийме рішення щодо 27 кандидатів на керівні посади в ДБР після того, як прийдуть повторні подання на них від зовнішньої комісії.

Українські Національні Новини

Політика