derzhenergoefektivnist-vidsotkovi-stavki-po-teplim-kreditam-mozhut-buti-zmensheni

Держенергоефективністі: відсоткові ставки по "теплим" кредитам можуть бути зменшені

 • 9882 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. За рахунок того, що до програми надання "теплих" кредитів залучається ПриватБанк - це створить конкуренцію з "Ощадбанком", тому можна говорит про те, що відсоткові ставки можуть бути знижені. Про це повідомив голова Держенергоефективності Сергій Савчук під час публічного звіту "Енергоефективність та відновлювана енергетика в Україні: результати 2016 року та плани на 2017 рік", передає кореспондент УНН.

"В 2017 році програма продовжиться і є нововведення. По-перше, ми додали ПриватБанк, в нього є не менше територіальних підрозділів ніж в "Ощадбанку" і я вже зараз бачу між ними конкуренцію, а буде конкуренція між банками - будуть зменшені відсоткові ставки. І сьогодні ми вже бачимо, що максимальна відсоткова ставка в "Ощадбанку" буде 18%, а деякі кредити вони будуть давати "нульові", за рахунок своїх майданчиків, де вони працюватимуть з виробниками обладнання і матеріалів і вони зможуть їх змусити зменшити ціну",- розповів він.

Нагадаємо, з початку дії урядової програми “теплих” кредитів було надано 1,2 млрд грн 215 тисячам родин, внаслідок чого було заощаджено майже 3 млрд грн.

Українські Національні Новини

Суспільство