derzhep-ssha-zibrav-spetsialistiv-dlya-borotbi-z-propagandoyu

Держеп США зібрав спеціалістів для боротьби з пропагандою

 • 9220 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Державний департамент США оголосив про проведення "технологічних зустрічей", присвячених боротьбі з іноземною пропагандою і дезінформацією, в рамках створеного при відомстві Центру глобальної взаємодії. Про це УНН повідомляє з посиланням на заяву держдепу.

"У рамках цієї ініціативи регулярно збиратимуться низка кращих американських фахівців в області технологій, вчені, організації громадянського суспільства для пошуку технологічних рішень і сприяння зміцненню партнерських зв'язків між державою і приватним сектором у боротьбі з іноземною пропагандою і дезінформацією", - повідомили в американському зовнішньополітичному відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС вимагає від соцмереж боротися з фейковими новинами

Напередодні відбулася перша зустріч у рамках ініціативи. Її учасники домовилися впродовж наступних шести місяців провести короткі презентації технологій, які можна застосовувати у боротьбі з іноземною пропагандою і дезінформацією. Ці технології можуть включати, але не обмежуватися виявленням мереж ботів, встановленням автентичності контенту на основі технології блокчейн і автоматизацією поширення контрпропаганди.

Нагадаємо, США готуються дати відсіч у кіберпросторі своїм противникам.

Українські Національні Новини

Новини Світу