derzhsluzhbovtsyam-dnr-zaboronili-viyizd-na-pidkontrolnu-kiyevu-teritoriyu-zmi

"Держслужбовцям ДНР" заборонили виїзд на підконтрольну Києву територію - ЗМІ

 • 18313 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. "Держслужбовцям" у "Донецької Народній Республіці" заборонили виїзд на підконтрольну Києву територію "через загрозу їх вербування з боку українських спецслужб". Про це пише РІА "Новости", посилаючись на "указ"  "міністерства державної безпеки ДНР", передає УНН.

"У зв'язку зі збільшенням кількості масових вербувань українськими спецслужбами жителів ДНР, які перетинають лінію розмежування з Україною, в тому числі працівників підприємств, установ, організацій державної та муніципальної форм власності, яких під погрозами фізичного і психологічного впливу щодо них та їхніх родичів змушують до здійснення розвідувально-підривної діяльності на території ДНР 15 грудня 2017 року головою ДНР О.В. Захарченком, в першу чергу, з метою забезпечення особистої безпеки громадян ДНР, підписаний Указ №363 "Про тимчасову заборону виїзду на територію України працівників державної сфери ДНР", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська сторона передала ОРДЛО 237 осіб

Як пише видання, що "за минулий рік майже 150 співробітників державної сфери "ДНР" були затримані за підозрою в шпигунстві і державній зраді".

Раніше ватажок "ДНР" пригрозив, що візьме під "зовнішнє управління" мережу "Vodafone-Україна".

Українські Національні Новини

Суспільство