deutsche-bank-vidkhiliv-zapit-amerikanskikh-kongresmeniv-schodo-zvyazkiv-d-trampa-z-rf

Deutsche Bank відхилив запит американських конгресменів щодо зв’язків Д.Трампа з РФ

 • 6848 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Deutsche Bank відмовив американським конгресменам-демократам у наданні інформації, яка могла б свідчити про зв'язки президента США Дональда Трампа з Росією. Про це повідомляє УНН із посиланням на Deutsche Welle.

Як сказано в листі адвокатів банку, адресованому п'яти членам Палати представників США, розголошення таких відомостей заборонене законами, які захищають конфіденційність та особисті дані.

"Ми сподіваємося, що ви розумієте обов'язок Deutsche Bank поважати межі, які встановлені Конгресом і судами для захисту конфіденційної інформації", - сказано в тексті.

Як повідомляв УНН, 23 травня група конгресменів від Демократичної партії США направила лист на ім'я глави Deutsche Bank Джона Крайана, в якому зажадала відповіді на запитання, "чи надавав уряд Росії гарантії під кредити, які видавалися Д.Трампу в Deutsche Bank, і чи були ці кредити будь-яким іншим чином пов'язані з Росією".

Крім того, члени Конгресу запросили інформацію про осіб, що отримали вигоду від афери з відмиванням грошей, у якій була замішана російська філія Deutsche Bank.

Конгресмени можуть витребувати документи в судовому порядку, але для цього потрібне спільне рішення комітету Палати представників із фінансових питань, більшість у якому складають депутати від Республіканської партії.

Українські Національні Новини

Новини Світу