dinamo-provede-shist-sparingiv-na-zbori-v-avstriyi

"Динамо" проведе шість спарингів на зборі в Австрії

 • 12888 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Віце-чемпіон країни київське "Динамо" оголосило схему підготовки до майбутнього сезону, назвавши кількість товариських поєдинків на першому тренувальному зборі в Австрії. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Наразі деякі футболісти вирушили до розташування національних та молодіжних збірних різних країн світу для участі в товариських та відбіркових поєдинках до ЧС-2018. Інші же "динамівці" пішли у відпустку, яка закінчиться для них 19 червня.

Протягом двох днів гравці пройдуть обов’язкове медичне обстеження, а також до 25-го червня займатимуться у штатному режимі без гравців збірних на власній базі в Кончі-Заспі.

Наступного дня вже у повному складі команда збереться в Австрії, де протягом двох тижнів проводитиме тренувальний збір. На цей час заплановане проведення шістьох контрольних матчів, список суперників наразі з’ясовується.

Зазначається, що 10 липня "Динамо" повернеться до Києва, де продовжить уже цілеспрямовано готуватися до першого офіційного поєдинку сезону 2017/2018 – матчу за Суперкубок України проти донецького "Шахтаря", який відбудеться 15 липня.

Як повідомляв УНН, новим тренером київського футбольного клубу “Динамо” став білорус Олександр Хацкевич.

Українські Національні Новини

Спорт