dinamo-sformuvalo-rozshireniy-spisok-mozhlivikh-novachkiv

"Динамо" сформувало розширений список можливих новачків

 • 17951 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів, що у команди вже сформований список кандидатів на можливий перехід до стану "біло-синіх", передає УНН з посиланням на сайт киян.

"Кістяк команд є, але до цього кістяка потрібне посилення. Зараз цей кістяк складається з 12-13 футболістів. Але в сезоні стільки ігор, що необхідно мати 17-18 виконавців. В ідеалі - 20. Кожен тренер мріє про те, щоб у нього на кожну позицію було по два виконавці, які б доповнювали один одного і давали результат. Повторюся, при наявному міцному фундаменті ми повинні ефективно спрацювати на трансферному ринку", - сказав білорус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" перемогло "Шахтар" у заключному турі УПЛ

Окрім того, за словами спеціаліста, клуб визначив позиції задля посилення колективу.

"Робота ведеться в усіх напрямках. За останні два місяці ми визначили позиції, які потребують посилення. І вже сформований розширений список кандидатів. Тепер з нього потрібно вибрати найсильніших. А яким саме при цьому буде чисто географічний вектор - неважливо. Головне, щоб до команди прийшли якісні футболісти", - додав Хацкевич.

Додамо також, попри перемогу в 32-му турі над "Шахтарем" (2:1) підопічні Хацкевича задовольнялися срібними медалями. Окрім того, на початку сезону клуб лишився ключового виконавця – Андрія Ярмоленко, а взимку втратив основного захисника Домагоя Віду ("Бешикташ").

Українські Національні Новини

Спорт