dinamo-zvelo-vnichiyu-sparing-iz-shveytsarskim-fk-konits

"Динамо" звело внічию спаринг із швейцарським ФК "Кьоніц"

 • 8935 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Четвертим суперником "Динамо" на другому тренувальному зборі в Іспанії став представник третьої за рангом футбольної ліги Швейцарії, футбольний клуб "Кьоніц" з однойменного міста, передає УНН з посиланням на сайт столичного клубу.

В цілому, поєдинок проходив не надто динамічно та видовищно. Швейцарці оборонялися великими силами, а кияни намагалися підібрати ключі до цього захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар "Динамо": у А.Ярмоленка з’явилися неприємні відчуття в області поперекового відділу хребта

У першому таймі можна відмітити два моменти. У першому Мораес вирвався з-за спин захисників, але удар по воротах виявився занадто сильним. Також Андрій Ярмоленко, котрий мав раніше проблеми зі спиною, вийшов віч-на-віч із воротарем, щоправда, під гострим кутом, і не зміг його переграти.

На другий тайм замість Ярмоленка вийшов Віктор Циганков, який вніс небезпеку біля воріт швейцарців. Пройшла передача на півзахисника і Віктор дуже небезпечно пробивав у дальній кут воріт, але трохи не вистачило точності.

На 81 хвилині "біло-сині" відправили м'яч у сітку воріт "Кьоніца" зусиллями Яремчука, однак арбітр зафіксував положення поза грою.

Зазначимо, що за чинних чемпіонів України дебютував новачок Тамаш Кадар.

Нагадаємо, що завтра кияни проведуть товариську гру із китайським "Бейджин Гоань".

Українські Національні Новини

Спорт