divchinka-yaku-mati-zalishila-na-9-dniv-vzhe-gulyaye-koridorom-z-medsestroyu-m-kuleba

Дівчинка, яку мати залишила на 9 днів, вже гуляє коридором з медсестрою – М.Кулеба

 • 14786 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Дівчинка Аня, яку мати залишила закрила на 9 днів в квартирі, почуває себе набагато краще. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, передає УНН.

"Сьогодні телефонували в реанімацію. Аня вже гуляє коридором з медсестрою. Тобто вона почуває себе вже набагато краще, - сказав він.

Він наголосив, що в контексті цієї трагедії нам треба робити серйозні висновки стосовно не економічної кризи, а стосовно нашої кризи у суспільстві і нашого ставлення до дітей.

"Зараз матері інкримінують скоєння злочину за статтею 135 – це залишення у небезпеці. Все буде залежати від того, як відбудеться слідство. Саме зараз опитуються три бабусі – рідна мати Владислави, мати рідного батька та мати співмешканця… Справа може повернутися у бік того, що це було навмисне вбивство, але знову ж таки, це треба довести", - розповів М.кулеба.

Як повідомлялося, 20-річна мешканка Миколаївської області залишила без нагляду двох дітей на 9 днів. А коли повернулася до квартири, син був мертвий, а донька – без свідомості.

Українські Національні Новини

Політика