dlya-selischa-yevrobachennya-2017-u-kiyevi-perekriyut-dekilka-vulits

Для селища Євробачення-2017 у Києві перекриють декілька вулиць

 • 12228 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Для створення селища Євробачення-2017 у Києві буде перекрито для проїзду декілька центральних вулиць. Про це повідомив виконавчий продюсер Євробачення Йон Ола Санд в інтерв'ю журналу "Новое время", передає УНН.

Він заявив, що про участь в конкурсі Євробачення-2017 оголосили 43 країни, в кожній з яких від 25 до 60 осіб, і це не враховуючи велику кількість глядачів, туристів та волонтерів.

"Київ очікує велику кількість гостей. Для створення селища Євробачення-2017 ми перекриємо для проїзду декілька центральних вулиць. Там відбудуться основні заходи, туди приходитимуть виконавці та представлятимуть свої пісні, як конкурсної так і поза конкурсної програми. Також там будуть ярмарки, продаж сувенірів та місця для дитячого дозвілля. У спеціальних фан-зонах ми встановимо великі екрани, де в нічний час можна буде переглядати виступи виконавців конкурсу. І звичайно, для того, аби всі розуміли, що саме тут відбувається пісенний конкурс – ми збираємось підсвітити будинки в місті, та вписати тематичний дизайн з намистом в міське середовище", - сказав він.

Він додав, що також буде створено "Євроклуб", де всі акредитовані медіа та інші матимуть змогу проводити час, в тому числі і на тематичних вечірках країн-учасниць конкурсу.

Нагадаємо, виконавчий продюсер не очікує провокацій з боку РФ на Євробаченні-2017.

Євробачення відбудеться навесні 2017 року в Києві. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Загалом продаж і бронювання квитків здійснюватиметься для дев’яти шоу – шість генеральних репетицій, два півфінальні змагання і фінал Євробачення-2017.

Українські Національні Новини

Культура