dniprovski-sportsmenki-viyshli-do-finalu-chempionatu-ukrayini-z-zhinochogo-khokeyu

Дніпровські спортсменки вийшли до фіналу чемпіонату України з жіночого хокею

 • 11809 переглядiв

ДНІПРО-КИЇВ. 1 березня. УНН. У Харкові відбувся п’ятий заключний тур першого етапу чемпіонату України з хокею серед жінок 2016/17, на якому дніпровські спортсменки вийшли до фіналу змагань. Про це повідомили у міській раді Дніпра, інформує УНН-Центр.

У чемпіонаті взяли участь п’ять команд: з Дніпра (“Dnepr Queens”, “Дніпровські Білки”), Києва (“Україночка”), Харкова (“Пантери”) і Кременчука (“Лавина”).

За підсумками п’яти турів, “Dnepr Queens” є командою-лідером цього чемпіонату та посідає перше місце в турнірній таблиці зі значним відривом в набраних очках і показниках гри.

З 12 ігор “Dnepr Queens” здобули перемогу в 12: в одинадцяти — в основний час, і в одній грі — в додатковий, жодного разу не програвши.

Тепер чотири команди зі всієї України, серед яких і дніпровська “Dnepr Queens”, які набрали найбільшу кількість очок, продовжать боротьбу за першість 7-8 березня в Києві в другому етапі чемпіонату — фіналі чотирьох (плей-офф), і саме на цих змаганнях визначиться переможець чемпіонату України з хокею серед жінок.

Як повідомляв УНН, "Королеви Дніпра" і "Дніпровські Білки" здобули перемоги в матчах жіночого ЧУ з хокею.

Українські Національні Новини

Спорт