do-balukha-ne-pustili-advokata

До Балуха не пустили адвоката

 • 11860 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Адвокат українського активіста Володимира Балуха вранці 15 вересня прибув в СІЗО Сімферополя, щоб побачити свого підзахисного, але його не впустили до політв’язня. Про це повідомила "Кримська правозахисна група" у Facebook, передає УНН.

"Черговий СІЗО йому відповів, що звернення адвоката передано начальнику ФКУ СІЗО-1 УФСІН РФ по Криму Бережному Сергію Володимировичу, але його зараз немає на місці. Як начальник приїде в СІЗО, він буде особисто вирішувати це питання", - сказано у повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна передасть до суду докази побиття Балуха - МЗС

Нагадаємо, адвокат Балуха вимагатиме зустрічі з ним після інформації про побиття і погрози.

Українського активіста Володимира Балуха у сімферопольському СІЗО “вивели з камери, сильно побили і погрожують позбутися”, повідомив проекту Радіо Свобода “Крим.Реалії” заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ООН повідомила про нові випадки катувань у кримських тюрмах

Засуджений в анексованому Росією Криму Володимир Балух продовжує безстрокове голодування, яке він оголосив 19 березня 2018 року. Кримська правозахисна група з посиланням на адвоката Ольгу Дінзе, яка відвідала свого підзахисного в СІЗО Сімферополя після судового засідання, повідомила, що Балух вживає знеболювальні препарати через сильний біль, однак потрібна медична допомога йому не надається.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП