do-kamyanets-podilskogo-pribuli-biytsi-kontraktniki-iz-zoni-ato

До Кам'янець-Подільського прибули бійці-контрактники із зони АТО

 • 18478 переглядiв

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 1 грудня. УНН. Сьогодні майже сто військовослужбовців-контрактників 310-го окремого інженерно-технічного батальйону 48-ї інженерної бригади ЗСУ прибули у розташування ВЧ із зони проведення АТО, передає кореспондент УНН.

У складі батальйону проходять службу 10 жінок.

За інформацією командира батальйону підполковника Андрія Хохлюка, у зоні АТО батальйон перебував два роки і один місяць з листопада 2014 року. Військовослужбовці виконували завдання з облаштування укріплень районів на першій, другій та третій лініях оборони. За два роки вони працювали на території 29 блок-посту у станиці Луганська, Щастя та Артемівське. За цей час до батальйону приєдналось 14 контрактників з Луганської області. Це - жителі м.Луганськ та області, які підписали контракт на службу у ЗСУ, і сьогодні вони також приїхали до Кам'янця-Подільського.

Також А.Хохлюк зазначив, що за два роки служби в АТО, на жаль, загинуло двоє військовослужбовців, ще 4 отримали поранення.

Наразі військовослужбовці-контрактники розвантажують понад 80 одиниць техніки на залізничній станції Кам'янця-Подільського. Після проведення ремонту техніки та нетривалого відпочинку військовослужбовці 310-го окремого інженерно-технічного батальйону знову відправляться в зону проведення АТО.

 

Українські Національні Новини

Суспільство