do-likvidatsiyi-lisovoyi-pozhezhi-na-khersonschini-zaluchili-vzhe-mayzhe-300-ryatuvalnikiv

До ліквідації лісової пожежі на Херсонщині залучили вже майже 300 рятувальників

 • 11128 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Станом на 18:00 сьогодні триває ліквідація пожежі на території Олешківського лісомисливського господарства у Херсонській області, до ліквідації залучили 270 рятувальників. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Херсонській області, передає УНН.

"Станом на 18:00 29 травня триває ліквідації пожежі на території Олешківського лісомисливського господарства. Гасіння пожежі ускладнюється сильними поривами вітру та високою температурою повітря. Загрози населеним пунктам немає. Організовано розстановку сил та засобів на чотирьох оперативних дільницях для гасіння пожежі та створення мінералізованих смуг з метою недопущення розповсюдження вогню", – йдеться в повідомленні.

Додатково залучили підрозділи Миколаївської та Запорізької областей. Також планується залучення пожежно-рятувальних підрозділів Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

"До ліквідації пожежі залучено 270 чол. та 82 од. техніки, з них: від ДСНС 125 чол. та 38 од. техніки, у тому числі 4 од. авіаційної техніки (від ДСНС - 3 літаки АН-32П, від Міноборони - вертоліт МІ-8), від лісового господарства 90 чол. та 42 од. техніки, від Міноборони 55 чол. та 1 од. техніки", – уточнили рятувальники.

Нагадаємо, станом на 12:00 29 травня тривало гасіння окремих осередків пожежі на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства. 

Як повідомлялося раніше, займання лісової підстилки на території Раденського лісництва виникло 28 травня близько 13:30. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП