do-viyska-postavili-blizko-300-odinits-novogo-ozbroyennya-poltorak

До війська поставили близько 300 одиниць нового озброєння – Полторак

 • 8917 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. За час дії воєнного стану до війська поставили близько 300 одиниць нового озброєння. Про це в інтерв'ю урядовому кур'єру повідомив міністр оборони України Степан Полторак, передає УНН.

"За цей місяць вдалося поставити у війська рекордну кількість нового озброєння — близько 300 одиниць", - сказав Полторак.

Він також зазначив, що під час дії воєнного стану було проведено навчання резервістів, проведено кризове планування та уточнено мобілізаційний план ЗСУ.

"Величезну роботу проведено в контексті тренувань органів військового управління та зборової підготовки з десятками тисяч резервістів першої й другої черг, бригад територіальної оборони. Проведено кризове планування, за результатами якого розроблено відповідні документи застосування Збройних сил, інших складових сектору оборони. Уточнено мобілізаційний план ЗСУ, визначено органи військового управління, які набули статусу військового командування. На окремих напрямках передислоковано угруповання військ для швидкого реагування на загрози. Введено додаткові сили і засоби ППО", - повідомив Полторак.

Як повідомляв УНН, міністр оборони Степан Полторак заявив, що Україна продовжить вільно користуватись Керченською протокою

Українські Національні Новини

Економіка