doba-v-zoni-oos-28-vorozhikh-obstriliv-vtrat-sered-viyskovikh-nemaye

Доба в зоні ООС: 28 ворожих обстрілів, втрат серед військових немає

 • 7756 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. За минулу добу, 6 вересня, окупанти на Донбасі 28 разів відкривали вогонь у бік українських позицій, обійшлося без втрат серед українських військовослужбовців. При цьому ліквідовано двох окупантів, ще трьох поранено, повідомляє УНН з посиланням на прес-центр ООС.

"Упродовж минулої доби, 6 вересня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася напруженою, проте була цілком контрольованою. Російські окупанти 28 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ", - йдеться у повідомленні.

При цьому, як зазначається, озброєння, заборонене мінськими домовленостями, ворог не застосовував.

"Противник вів прицільний вогонь із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - додали у штабі.

Російсько-окупаційні війська, як повідомляється, здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Золоте-4, Майорськ, Південне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не допущено. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та ще трьох поранено", - вказали у штабі.

Також вказано, що від початку доби ворог уже п'ять разів обстріляв позиції ОС поблизу Кримського, Гнутового та Водяного.

"При цьому, грубо порушивши умови "шкільного" перемир'я, по позиціях поблизу Кримського вогонь вівся із застосуванням артилерії. Втрат серед українських захисників немає", - резюмували у штабі.

Нагадаємо, з 29 серпня, за домовленістю ТКГ, на Донбасі встановлено "шкільне" перемир'я. Однак, у день, коли "режим тиші" набув чинності, бойовики не протрималися і 10 хвилин і далі продовжували порушувати цю угоду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП