dobrovoltsi-uvirvalisya-do-zali-zasidannya-kiyivradi

Добровольці увірвалися до зали засідання Київради

 • 10478 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Представники добровольчих батальйонів, які напередодні мітингували під стінами Київської міської ради, ввійшли до зали, де проводилося засідання Київради, передає УНН.

Добровольці зайшли за трибуну, а секретар Київради Володимир Прокопів відразу ж оголосив перерву у роботі ради. Депутати покинули залу.

"Колеги, я оголошую перерву в пленарному засідання на 10 хвилин”, - сказав він.

При цьому, мер міста Віталій Кличко закликав представників добровольчих батальйонів покинути залу, та вирішити спірні питання без емоцій.

"Я просив би зараз депутатів повернутись до зали, я просив би всіх тих, хто зараз знаходиться в залі, вести себе без емоцій, не кричати, не використовувати фізичну силу… Ми повинні вирішувати всі питання виключно в діалозі. Я розумію, що ви хочете, щоб під час голосування добровольчий батальйон тут знаходився, але депутати тоді повинні проголосувати, ми даємо дозвіл, чи ні. Ми всі хочемо, щоб по закону у нас все в державі відбувалося", - сказав В.Кличко.

Після слів мера добровольці вийшли з зали, де проводилося пленарне засідання.

Зазначимо, у цей час у Київраді розглядали питання про прирівнювання військовослужбовців добровольчих батальйонів до учасників антитерористичної операції (АТО).

При цьому, у коментарі УНН на запитання, чи були сутички добровольців з поліцією, у прес-службі Київради зазначили, що інформації про будь-які сутички у них немає.

Українські Національні Новини

Київ