dolgopolov-zigraye-z-pershoyu-raketkoyu-svitu-na-rolan-garros

Долгополов зіграє з першою ракеткою світу на "Ролан Гаррос"

 • 9932 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. В рамках Відкритого чемпіонату Франції з тенісу відбулося жеребкування основних сіток змагань серед чоловіків та жінок, повідомляє УНН з посиланням на сайт турніру.

Єдиною українкою, яка отримала номер посіву (4), стала Еліна Світоліна. Їй у першому колі протистоятиме 25-річна австралійка Айла Томлянович, яка займає 68 рядок в рейтингу WTA.

Лесі Цуренко жереб підкинув протистояння із 100-ю ракеткою світу німкенею Штефані Фьогеле. Катерині Бондаренко в опонентки випала 21-річна хорватка Донна Векіч – 50 ракетка світу. Переможниця даної пари може у другому колі зустрітися із Марією Шараповою.

Натомість Катерині Козловій необхідно буде зустрітися із чинною чемпіонкою турніру латвійкою Оленою Остапенко (5 сіяна).

Варто відзначити, що лідеру чоловічого українського рейтингу Олександру Долгополову випав важкий жереб. Він зійдеться із першою ракеткою світу іспанцем Рафаелем Надалем. Спортсмени провели 9 очних матчів і тільки в 2-х із них перемога дісталася киянину.

Додамо також, поєдинки стартового кола основної сітки розпочнуться 27-го травня.

Як повідомляв УНН, у черговий змагальний день Відкритого чемпіонату Франції з тенісу Україна втратила двох представниць у розіграші турніру Великого Шолому.

Українські Національні Новини

Спорт