dopit-o-onischenka-maye-vidbutisya-o-17-y-godini-sap

Допит О.Онищенка має відбутися о 17-й годині – САП

 • 10656 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Допит у режимі відеоконференції народного депутата України Олександра Онищенка має відбутися сьогодні о 17-й годині. Цю інформацію підтвердили УНН у Спеціалізованій прокуратурі України.

На запитання УНН про те, чи відповідає дійсності інформація, що допит О.Онищенка у режимі відеоконференції має відбутися о 17-й годині, у САП відповіли: "Так, все правильно".

Нагадаємо, депутат Олександр Онищенко звинуватив президента Петра Порошенка у корупції, підкупі парламентарів та використанні правоохоронних органів для тиску на бізнесменів та політиків.

Як повідомляв УНН, 15 грудня НАБУ направило стороні захисту нардепа-втікача О.Онищенка запит на проведення допиту підозрюваного у режимі відеоконференції.

Раніше заступник Генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький наголосив, що якщо народний депутат України Олександр Онищенко не надасть протягом 10 днів доказів стосовно його заяв про політичну корупцію, то доведеться закривати провадження.

Українські Національні Новини

Політика