dopit-o-onischenka-u-rezhimi-videokonferentsiyi-zaversheniy-sap-dopovneno

Допит О.Онищенка у режимі відеоконференції завершений - САП (доповнено)

 • 20802 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Допит народного депутата України Олександра Онищенка у режимі відеокоференції у межах провадження стосовно його заяв про політичну корупцію завершено. Про це повідомив УНН заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко.

"Допит завершився", - повідомив заступник керівника САП.

На уточнення, чи повідомив О.Онищенко якусь важливу інформацію для слідства, В.Кривенко відповів: "Будемо перевіряти його покази, встановлювати дані. По суті, він підтвердив те, що говорив раніше. Деякі уточнюючі моменти сказав".

Нагадаємо, депутат Олександр Онищенко звинуватив президента Петра Порошенка у корупції, підкупі парламентарів та використанні правоохоронних органів для тиску на бізнесменів та політиків.

Як повідомляв УНН, 15 грудня НАБУ направило стороні захисту нардепа-втікача О.Онищенка запит на проведення допиту підозрюваного у режимі відеоконференції.

Раніше заступник Генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький наголосив, що якщо народний депутат України Олександр Онищенко не надасть протягом 10 днів доказів стосовно його заяв про політичну корупцію, то доведеться закривати провадження.

Українські Національні Новини

Політика