dronova-atak-rf-na-odesu-prokurory-pokazaly-naslidky

Дронова атака рф на Одесу: прокурори показали наслідки

 • 26325 переглядiв

Внаслідок атаки російського безпілотника на Одесу було поранено 9 людей, у тому числі 4 дітей, а також пошкоджено житлові будинки та автомобілі.

Внаслідок атаки ворожими по БпЛА на Одесу у ніч на 23 квітня девʼятеро поранених, серед яких четверо дітей. Наслідки удару показав Офіс Генерального прокурора у Telegram, передає УНН

За даними слідства, 23 квітня вночі збройні сили рф здійснили повітряну атаку ударними безпілотними літальними апаратами по Одесі.  Внаслідок атаки зазнали поранень 9 місцевих жителів, серед них четверо дітей: хлопчик та дівчинка 5 та 9 місяців, двоє хлопчиків 9 та 12 років. Дітей та трьох дорослих із травмами різного ступеня тяжкості доставлено до лікарні.

- йдеться у повідомленні.



Пошкоджено двоповерховий житловий будинок, торгівельні об’єкти та автомобілі. Вибито шибки у житлових будинках та будівлях, прилеглих до місць падіння уламків.

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Зросла кількість постраждалих в Одесі: 5 дорослих і 4 дітей, 2 із яких немає року23.04.24, 08:07 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Війна