drugiy-uchasnik-krivavogo-dtp-v-kharkovi-zrobiv-zayavu

Другий учасник "кривавого ДТП" в Харкові зробив заяву

 • 47003 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Другий учасник "кривавого ДТП" в Харкові Геннадій Дронов запевняє, що уникнути зіткнення з автомобілем винуватиці автокатастрофи Олени Зайцевої не міг і робив все від нього залежне. Відповідні факти Дронов виклав в своєму відкритому листі, який опублікував на своїй сторінці в Facebook його адвокат Сергій Перепелиця, передає УНН.

"У зв'язку з поганим самопочуттям в слідстві отриманих травм, я не міг дати пояснень з приводу того, що сталося раніше. Вже знаю, що є безліч версій перебігу подій, але хотілося б дати офіційний коментар з приводу ДТП, яке сталося 18.10.2017 року, учасником якого, на превеликий жаль мені довелося стати", - пише Г.Дронов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП в Харкові: стало відомо, в яких умовах утримується Зайцева

Так само він повідомив, що виїжджаючи на перехрестя вулиці Сумській і провулка Мечникова, рухався на зелений сигнал світлофора і при під'їзді до перехрестя на вулиці Сумській, переконався в безпеці переїзду і в той час автомобіля Зайцевої не було в полі зору.

"Після чого, я почав рух до перехрестя вже зосередившись на пішохідному переході через провулок Мечникова. Все сталося так швидко, що я навіть не відразу зрозумів, що сталося. Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, з нізвідки! Я не бачив його і не міг бачити, оскільки Lexus вилетів на перехрестя з шаленою швидкістю. Його не було коли я починав рух, а з того моменту, до зіткнення пройшли лічені секунди", - йдеться в листі Г.Дронова.

Нагадаємо, 18 жовтня орієнтовно о 20:45 в Харкові по вулиці Сумській, в результаті зіткнення двох позашляховиків з виїздом на тротуар постраждали 11 осіб - загинули 5 пішоходів і 6 пішоходів з травмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані в лікувальні установи. Автомобіль в'їхав в групу людей, які стояли на тротуарі і чекали зеленого світла світлофора.

Як повідомляв УНН, 19 жовтня винуватиці ДТП Олені Зайцевої оголосили про підозру.

Українські Національні Новини

Суспільство